Profile Builder - Items on layers

Comments

4 comments

  • Dale Martens

    Hi Matthew,

    Yes, we always take requests!

    Are you referring to Profile Members and components within assemblies?  

    For Profile Member parts, you can click the 'edit profile' button and set the layer.

    For Components parts, first set the layer of the an instance of the component in your model.  Then, use the Assembly dialog 'pick from model' button to select the component that has the set layer.

    When you build the assembly now, the profiles and component parts should be on the chosen layer(s)

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Matthew Landes

    That's exactly what I meant, guess I'm so used to drawing everything on Layer 0 it didn't occur to me to set the components to the desired layer before hand.  Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Cyril Perrier

    Hello ! I'm a new user of your plug-in, and I have exactly the same need. Components already in their own layers...

    So setting the layer of the an instance of the component before creating the assembly works fine, except for Span.

    Whatever the layer set for a component in "Span" section, when building the assembly, the component seems to be in Layer0.

    I'm I wrong or is this a bug ?

    Thank you very much for your help !

    Cyril

    0
    Comment actions Permalink
  • Dale Martens

    Hi Cyril,

    Yes, this sounds like a bug.  We will make note of it and plan to fix in the next update.  Thank you for bringing it to our attention.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.